Search & Compare 28,712 CPA affiliate offers

From 39 Networks

Filters

Network Rating

Min Rating: 0
Max Rating: 5

Network Payout

Min: $0
Max: $150

you don't have any saved filters yet
Please go to the Save Tab and save your filters preference.
All of your saved Filters will show up here.

Affiliate Programs

1 - 50 of 28712 Results

GGBet

GGBet

  • RU
  • BR
  • CA
Gambling and Games
GGBet Offer watch
Offer Watch
GG.bet
40.00%
Join GG.bet

Affiliate Program - GGBet Description


REVSHARE — 40% $
Avanza

Avanza

  • SE
Avanza Offer watch
Offer Watch
AdRecord
$150.00
Join AdRecord

Affiliate Program - Avanza Description


Om Avanza
Avanza är en digital plattform för sparande och investeringar. Vi har en vision om att skapa en bättre framtid för miljoner människor och hos oss ska man få ut mer pengar i egen ficka än någon annanstans. Som det borde vara helt enkelt.
Policy
Vi vill endast synas på sajter relaterade till vår bransch, det vill säga ekonomi- och finansrelaterade sajter samt även nyhetssajter. Sajter inriktade på utlåning och krediter är ej intressant för oss. Alla sajter kommer att godkännas manuellt av oss.
Viktigt gällande annonser / banners
Det är inte tillåtet att förvränga annonsstorlekar för att få bannerannonser att passa in i annonsytor med en storlek som skiljer sig från bannerannonsens storlek. Har du som affiliate önskemål om en speciell annonsstorlek vänligen maila support@adrecord.com så kollar vi på möjligheterna.
Keyword policy
1. Vi tillåter inte affiliates att buda på sökord för "Avanza Bank", "Avanza" eller våra varumärkesskyddade produkter eller i någon kombination eller derivat.
2. Vi tillåter inte heller affiliates att buda på nyckelord som är konkurrenters varumärken.
De affiliates som budar på dessa nyckelord kommer att med omedelbar verkan, utan förvarning, uteslutas från det aktuella affiliateprogrammet. I dessa fall kommer inga ersättningar att betalas ut för den försäljning som genererats.
Provision
Avanza betalar provision för nya kunder oavsett vilka produkter kunden sedan väljer att nyttja i Avanzas utbud.
Dorunner

Dorunner

  • SE
Home and Garden, Other
Dorunner Offer watch
Offer Watch
AdRecord
$150.00
Join AdRecord

Affiliate Program - Dorunner Description


Dorunner hjälper kunder att få kostnadsförslag så att de kan jämföra offerter från bra bygg-, flytt-, catering- och städfirmor, samt konsulter och andra tjänsteföretag. Kunderna behöver bara tala om vad de behöver hjälp med genom att fylla i vår enkla mall för offertförfrågan.
För företagare är Dorunner det perfekta sättet att hitta nya kunder och uppdragsgivare utan att behöva leta eller marknadsföra dig aktivt. Vi skickar dagligen offertförfrågningar från våra användare till våra medlemsföretag.
HusAssistans
Bostadsägarens problemlösare dygnet runt - Ingen bindningstid, ingen självrisk.
En internationell succé har nu kommit till Sverige, jourhjälp för ditt hem om olyckan skulle vara framme med utryckning inom 3 timmar i utvalda regioner. Enligt samma logik som VägAssistans för din bil, så är Dorunner HusAssistans din livlina när problem och oförutsedda händelser uppstår med hemmets viktigaste funktioner som el, värme, vatten och avlopp. Med ett telefonnummer – dygnet runt under årets alla dagar – löser vi dina problem. Vi ser till att du får en snabb, professionell felavhjälpning utan att du behöver ta kostnaderna (upp till 10 000 kr). Dessutom slipper du efterkommande pappersexercis, vi hanterar till och med fakturan.
Till skillnad från felavhjälpning via din hemförsäkring, så slipper du stå rådlös när olyckan är framme och ringa på måfå efter en hantverkare som kanske inte svarar. Dessutom slipper du självrisken som kostar dig minst 1 500 kronor för varje enskilt ärende och att ärendet eventuellt inte täcks av din hemförsäkring.
Vad som ingår:
- Jourservice
- Utryckning
- Reparationer och reservdelar
- Felavhjälpning upp till 10 000 kr (täcker i princip alla ärenden)
- Självriskeliminering
[url=https://www.dorunner.se/husassistans]Läs mer om och länka till tjänsten här >>[/url]
---
Provision för godkända offertförfrågningar
Du som affiliate får provision för godkända offertförfrågningar, vilket innebär att vi granskar kundernas offerförfrågan för att också säkerställa att den är okej att skicka vidare till entreprenören.
Fello

Fello

  • SE
Dating
Fello Offer watch
Offer Watch
AdRecord
$150.00
Join AdRecord

Affiliate Program - Fello Description


Fello erbjuder mobilabonnemang med bra priser, schyssta villkor (ingen bindningstid!) och en tillgänglig kundservice. Vi har inte kunder – vi har fellos. Fello är en kompis i mobildjungeln!
Vi ligger i topp på omdömescommunityn Trustpilot. Vi har ett varumärke som våra fellos litar på och tycker om!
Vår site uppfattas som användarvänlig och enkel och konverterar bra! Du är aldrig mer än 2 klick ifrån att ha köpt ett abonnemang. :)
- Vi ger alla 1 månad till halva priset, som en "prova på rabatt"
- Vi ingen bindningstid - lätt att pausa, byta eller säga upp
- Våra fellos kan betala med kort, utan kreditupplysning
Vi jobbar strategiskt med remarketing. Vilket innebär att om du får in en potentiell fello genom dörren kommer vi att fortsätta att påminna dem om att vi finns och vad vi erbjuder.
Välkommen att jobba med Fello, en mobiloperatör med enkla mobilabonnemang som passar alla plånböcker!
OBS! Förändrade öppettider i kundtjänst F.o.m. 3 februari 2020. Nya öppettider är: Vardagar kl 9-17 (istället för kl 8-17).
FirstVet

FirstVet

  • SE
Other
FirstVet Offer watch
Offer Watch
AdRecord
$135.00
Join AdRecord

Affiliate Program - FirstVet Description


Länk i programmet
Affiliateprogrammet länkar automatiskt trafiken till App Store (iPhone-mobiler) eller Google Play‎ (Android-mobiler) via spårningslänken. Exempelvis: om en användare klickar på länken på sin iPhone skickas användaren automatiskt till App Store för att på så vis kunna ladda ner appen.
Därför är det viktigt att du som affiliate är tydlig med detta om du jobbar med redaktionellt material och där på ett bra sätt informerar om FirstVet. Länkar visas med fördel på mobila enheter.
Intro
Träffa FirstVets veterinärer från en plats där ditt djur känner sig tryggt. För de allra flesta djurägare räcker ett samtal med FirstVet för att få den hjälp som behövs. Och som grädde på nosen – veterinärbesöken är dessutom gratis med alla djurförsäkringar.
Förmedlad värdegrund i punktform
✔ Veterinär via videosamtal
✔ Gratis för alla med djurförsäkring
✔ Råd, behandling eller lokal remiss
✔ Öppet alla dagar 07-24
Fun-facts
Vi har idag över 180 000 medlemmar
Vi kan hjälpa hund, katt, häst, reptiler, fåglar, amfibier, gnagare, kaniner och lantbruksdjur som exempelvis kossor, får och grisar
Vi har öppet 07-24.00 varje dag året om, ink. alla röda dagar.
Försäkringsbolagen erbjuder olika antal videosamtal på år för sina kunder, mellan 3 per år till obegränsat.
Call to action
“Ta 2 minuter för att registrera ditt djur i appen - då är du redo och kan snabbt få hjälp om olyckan skulle vara framme”
"Registrera ditt djur idag är du redo om något skulle hända"
"Registrera ditt djur idag så har du snabb tillgång till veterinär när du behöver det"
[url=https://youtube.com/channel/UC7e4WUZNwDlKd4_TvcvNNCQ]Länk till vår YoutTube >>[/url]
VigXeX Male Enhancement - CPS - US

VigXeX Male Enhancement - CPS - US

  • US
Health and Beauty
VigXeX Male Enhancement - CPS - US Offer watch
Offer Watch
Nutracash
$120.00
Join Nutracash

Affiliate Program - VigXeX Male Enhancement - CPS - US Description


no incent, coreg, sms

Find affiliate programs, affiliates, affiliate offers and CPA offers from hundreds of affiliate networks using our sophisticated affiliate program search engine. When choosing a network, we advise you don’t go on pay-out alone, just because a network offers the highest paying affiliate programs doesn’t mean it’s always the best option. Before signing up to any of the affiliate programs listed, make sure you check out the affiliate network reviews aswell to make an informed decision."